Cursuri de arte plastice pentru copii

Haideti sa vorbim despre arta! Dorim sa va introducem pe dumneavoastra si in special pe micutii dumneavoastra in lumea minunata a artelor plastice.

In cadrul cursului nostru nu numai ca se vor distra, se vor simti bine si se vor relaxa, insa isi vor descoperii un nou talent, vor invata bazele artei plastice si diferite tehnici cunoscute in acest domeniu.

Isi vor spori creativitatea si isi vor aprofunda cunostiintele de cromatica. Fiecare are o culoare preferata, nu?

Noi ii vom invata semnificatia acesteia, locul ei langa celelalte culori, cum sa o foloseasca, si de ce nu – cum sa o obtina.

Acum haideti sa vedem ce vor invata la acest curs:

– Bazele arte plastice: Insemnand totul despre culori primare,contraste,culori complementare,cum sa obtina culori si nuante noi, si multe alte informatii interesante.

– Grafica: Vor invata despre aranjarea in pagina,despre compozitie,despre manuirea creionului si alte secrete ale graficii.

– Tehnici: Aici vor afla totul despre tehnicile artistice, si anume: tehnica culorilor: tempera, acuarele, acrilice tehnica graficii: creion, carbine, tus.

– Pictura pe sticla

– Pictura cu nisip colorat.

Fiecare tehnica va fi aplicata pe suportul corespunzator acesteia. Asadar, vom descoperi rolul hartiei, a sticlei si a panzei. Bineinteles, vom avea si cursuri speciale cu tematica adecvata sezonului, astfel incat micutul va agata in brad un Mos Craciun pictat de el, sau va pune in cosul de Paste un ou frumos colorat