AMDSchool este centrul educaţional competitiv şi elegant unde se îmbină armonios:stiinta, muzica, dansul şi limbile străine. Este mediul optim pentru dezvoltarea personală, formarea profesională şi exersarea hobby-urilor artistice. Echipa de traineri AMDSchool este formată  de profesori  cu bogată experienţă pedagogică în domeniile de specialitate dar si de profesori tineri dornici de afirmare si iubitori de copii.

AMDSchool a fost gândit ca alternativa culturala pentru studierea muzicii, dansului, artelor plastice, teatrului si limbilor straine de catre toate persoanele indiferent de vârsta (copii, adolescenti, adulti) sau nivel de pregatire (începator, mediu, avansat).

Conceptul AMDSchool caracterizează cel mai fidel activitatea noastra, termenul definind:

”o activitate realizată cu însufleţire, într-un mod remarcabil, excepţional”
(sensul general, cf. Dicţionarului Explicativ al Limbii Române, Editura Universul Enciclopedic, Bucureşti, Ediţia II-a, 1998, p. 112)

”o interpretare superioară, plină de însufleţire, realizată cu multă vioiciune şi succes”
(în muzică „con brio”, cf. Dicţionarului de Termeni Muzicali, Editura Ştiinţifică şi Enciclopedică, Bucureşti, 1984, p. 68)

 

AMDSchool a fost înfiinţat din dorinta de a veni in ajutorul parintilor care nu au timp sa se ocupe de copii din cauza jobului si din necesitatea copiilor de aprofundare a cunostintelor dobandite la scoala.  In acelasi timp dorim sa inlocuim statul in fata televizorului sau calculatorului cu activitati educative si stimulative.

AMDSchool a fost creat pentru cei care doresc:

  • – să studieze în vederea obţinerii unei certificări sau pentru participarea la un examen / concurs;
  • – să acumuleze cunoştinţe şi să dobândească noi aptitudini;
  • – să exerseze hobby-urile artistice într-un mediu armonios şi plăcut, ca modalitate de relaxare după o zi tensionată de muncă;
  • – să creeze şi să ofere momente speciale pentru cei dragi ex. să compună sau să interpreteze vocal / instrumental un cântec; să înveţe un stil de dans pentru un eveniment deosebit ) sau pur si simplu sa impresioneze cu rezultatele deosebite la invatatura.

 Cursurile destinate adultilor AMDSchool sunt organizate la sediul  nostru din Strada Buhusi nr. 37, sector 3, Bucuresti (in spatele magazinului Auchan Titan)  în funcţie de opţiunea dumneavoastră de program.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactaţi  la adresa de email contact@amdschool.ro sau la telefon .